VÅRA RESOR

Vi vill bjuda in dig till våra personliga och småskaliga surf- och yogaveckor.

Vi vill bjuda in dig till att ta del av den sköna vardagen i den lilla surfstaden Costa da Caparica, ett stenkast söder om Lissabon.  Det som driver och motiverar oss är att få dela med oss av det vi själva älskar; att få visa dig Portugal på riktigt. 

 

Vi blir uppspelta och berörda av solnedgångar och surf, av att upptäcka nya utmaningar på yogamattan.

Av sättet solen går upp över klippan bakom Caparica och utsökta koppar kaffe. 

Vi tror att goda ting blir fler när man delar med sig av dem.

Om du letar efter lite egen tid och eget utrymme för att tillåta dig att leka i havet och må bra på yogamattan.

Om du vill utmana några av dina komfortzoner och upptäcka vad surf egentligen är. 

Kom och ta reda på det tillsammans med oss.

 

Dela vår passion för ett tag och kanske träffar du nya vänner för livet. Det är inte svårare än så, och vi ser fram emot att träffa dig. 

I år när du reser till Portugal är det obligatoriskt med ansiktsmask i mataffärer, apotek, transporter. Annars är det nästan "som vanligt" förutom att vi inte pussar på kind som annars är ett portugisiskt sätt att hälsa. Men allt är öppet och de allra flesta tar ett fint och lugnt ansvar. 

Du hittar våra resor för 2020 här

 

eller scrolla ner för att läsa mer om surf, yoga, Caparica och livet här...   

Welcome to join us in Caparica. Take a look at what we have to offer and please don't hesitate to get in touch with questions or inquiries. We will do our best to tailor to your needs and wishes.

för att: the only good suit is a wetsuit

SURF

Är du nyfiken på att lära dig gå på vatten? Känner du dig redan bekväm i vågorna? Är du någonstans där mittemellan? Costa da Caparica har något för alla nivåer. Med vidsträckta stränder och beach breaks finns det gott om vågor för både nybörjare och för dig som vill ha mer utmaningar. När du surfar med oss, ger vi dig personlig coachning och ser till att du är säker samtidigt som vi ger dig utmaningar lämpliga för din nivå. Tidvattnet och vågorna är våra bästa lärare. Vi samarbetar med våra lokala vänner som vuxit upp här och som känner havet och vågorna utan och innan.

är du redo att komma lite närmare?

YOGA

Vi brukar starta dagen med en mjuk yogaklass innan frukost, men oroa dig inte. Vi vet att du är på semester och att man aldrig ska underskatta värdet av att inte behöva sätta väckarklockan för tidigt. De flesta av våra klasser är Sama yoga, en mjuk och tillåtande yogaform. Sama yoga passar alla åldrar och nej, du behöver inte kunna slå knut på dig själv. Yogan bidrar både fysiskt och emotionellt. Den har en lekfull och kreativ sida och vi kommer ha roligt på mattan tillsammans. Kombon med surfen, denna ska inte heller underskattas. Och, vi gillar yoga i solnedgången på stranden också.

en plats som bitit sig fast i våra hjärtan

COSTA DA CAPARICA

Var ska vi börja? Denna lite fulsnygga charmiga strandby med sin opolerade lite spretiga arktiektur. De snälla hjälpsamma invånarna. De många lokala caféerna och bagerierna. Den till synes ändlösa strandlinjen med sina orörda stränder. Lissabon runt hörnet (20 min med bil). Och solnedgångarna; som tar ditt hjärta och gömmer det i den våta sanden. Ärligt talat så är dessa solnedgångar ett av skälen till att vi hamnade här. Caparica är ett sånt där ställe som växer ju mer tid man spenderar här. Det är på riktigt. Detta stället.

stenkast från stranden

SURFHUSEN

Vi har nu egna surfhus! Från augusti kan vi hälsa välkomna till våra alldeles egna hus. Ja, de är inte våra på det sättet, men, de är våra att disponera hela året och vi kan sätta vår egen prägel på dem. Vi har ett modernt hus i centrum och ett lite äldre i ett mysigt villakvarter bakom stranden. Bägge husen har sin egen charm, och ett av dem ett alldeles eget citronträd. Båda husen ligger på bekvämt gångavstånd från stranden.

personliga upplevelser långt från turiststråken

FÖLJ MED OSS PÅ ÄVENTYR

Om tid och lust finns för att upptäcka lite mer så ligger Lissabon bara 20 minuter bort med bil. Varför inte svischa in en eftermiddag med en Uber och upplev denna stora lilla huvudstad. Och har du inte fått nog av vattenlekar går det minst lika bra att smyga ner till stranden för en solnedgångssurf, bara du och Altanten.

Address

Costa da Caparica, Portugal

Contact

Follow

  • facebook
  • instagram

+351 96 36 46 700

©2016 by Karuna - surf yoga life. Proudly created with Wix.com